Que és el TBC i quins beneficis té pel nostre cos?

L’ésser humà està dissenyat per moure’s, i tanmateix, la nostra societat és cada cop més sedentària. Amb les noves tecnologies es promou una forma de vida més assentada del que és habitual, amb centenars d’invents perquè no hàgim de fer un pas. I a més l’estrès i la feina s’apoderen de nosaltres, i com que no tenim temps no movem un dit. Però oblidem que fent una mica d’exercici, molts dels nostres problemes se solucionarien.

Avui en el nostre bloc parlarem del TBC, l’activitat que està molt de moda i més si t’interessa enfortir el teu cos de manera íntegra i realitzar exercicis intensius.

¿Que és el TBC?

Les sigles TBC corresponen a total body conditioning que en català es tradueix condicionament corporal total.

Es tracta d’un sistema que combina diversos exercicis per tal d’aconseguir  treballar tot el cos, perfecte per tonificar i perdre pes.

Una sessió de TBC és molt dinàmica, entretinguda i divertida.

Els exercicis són molt variats, treballarem tot el nostre cos de manera harmònica per tal d’evitar possibles descompensacions.

I tot això amb  només 50 minuts!

Quina estructura tenen les classes de TBC?

  • Escalfament aeròbic: l’escalfament té una durada de 10 minuts i serveix per preparar la musculatura i les articulacions.
  • Exercicis d’enfortiment de diferents parts del cos, amb el nostre propi pes corporal o amb material específic com mancornes, gomes ets. Sol durar 25 minuts.
  • Abdominals En aquest apartat on treballarem la part del nostre core sol durar 15 minuts.
  • Estiraments: l’objectiu d’aquesta part final de 7 minuts és recuperar l’elasticitat del nostre cos per tal de prevenir lesions.

Quins beneficis té el TBC?

  • Incrementa la resistència cardiovascular: Equilibra la pressió arterial i augmenta l’oxigen en els pulmons.
  • Baixar de pes: El fet de treballar les quatre extremitats i el core amb una sola sessió provoca un increment del metabolisme durant i fins quatre hores després de la sessió.
  • Treballa el to muscular: La combinació dels exercicis amb diferents tipus de pes ajuda a millorar el to muscular definint-lo des dels músculs més profunds del nostre cos.
  • Augmenta la coordinació i l’equilibri: Coordinar els moviments i tenir equilibri redueix els dolors musculars.
  • Redueix l’estrès: Quan entrenes libares un neurotransmissor que es diu dopamina, al qual es relaciona amb el bon humor.  A l’acabar la classe et sentiràs cansat, feliç i amb la sensació que has alliberat les tensions i eliminat la ira.

Els exercicis van canviant sessió rere sessió, amb el TBC mai t’avorriràs… Cada classe és completament diferent de l’anterior! I en poc temps començaràs a veure els primers resultats del teu esforç.

Ara que saps què és el TBC i quins beneficis té per la teva salut… no creus que és el moment de provar una classe i començar a gaudir d’aquesta activitat dirigida?

Registra’t a GimTV i comença a introduir un hàbit saludable a la teva vida.

EL TEU GIMNÀS ONLINE– PREPARATS, LLESTOS… PLAY

 

Menú
Obrir el xat
Hola!
Et podem ajudar?