Els programes d’entrenament que utilitzen la majoria de gimnasos del món ara a GimTV.
Explora les activitats que ofereix Les Mills a GimTV:

Bodypump

T'agradaria millorar la força i la resistència mitjançant un sistema d'entrenament segur i eficaç que combina música i l'ús de barres i discs intercanviables? Body pump et permet augmentar la massa i la resistència muscular, millorar el to muscular i la postura, accelerar el metabolisme i prevenir futures lesions.

Bodycombat

El programa cardiovascular inspirat en arts marcials, amb moviments que prevenen del Karate, Boxeo, Tae Kwon Do, Tai Chi y Muay Thai.
Crema calories i aconsegueix una major resistència cardiovascular realitzant cops, puñatasos, patadas i katas.

Bodybalance

La força de l’equilibri. Activitat inspirada en el Yoga, Tai chi i Pilates que millora la flexibilitat i la força. Amb exercicis de respiració controlada, concentració, estiraments i moviments fluïds adaptats a la música arriba al teu estat d’harmonia i equilibri.

Bodyattack

Un entrenament inspirat en moviments de diferents esports que millora la resistència cardiovascular, la força i la resistència muscular. És una clase intensa d’entrenaments que combina moviments aeròbics amb exercicis de força i estabilitat postural.
Crema calories mentres tonifiques i defineixes tot el cos.

Les Mills Core

Posa a prova la força del teu core. Amb un entrenament ràpid i efectiu, tonifica els abdominals, l’esquena i el gluti i millora l’estabilitat postural.

Les Mills Grit

L’entrenament HIIT de 30 minuts disenyat per aconseguir resultats a través d’un entrenament intens i curt. Aquests exercicis cardiovasculars, de força i atlètics faràs que et posis en forma molt ràpid.

Mindfulness

Wellness

Stretch

LES MILLS STRETCH són 45 minuts d'estirament assistit per equip per augmentar el rang de moviment i relaxar els músculs. L'estirament pot ajudar-lo a alleujar els músculs tensos, reduir els dolors i les molèsties quotidians, reduir l'estrès, millorar la postura i disminuir la probabilitat de lesions. L'estirament pot ajudar-lo a alleujar els músculs tensos, reduir els dolors i les molèsties quotidians, reduir l'estrès, millorar la postura i disminuir la probabilitat de lesions.

Per veure aquest contingut has d'estar registrat a GimTV.cat

Registra't aquí!

Per veure aquest contingut has d'estar registrat a GimTV.cat

Registra't aquí!

Menú
Obrir el xat
Hola!
Et podem ajudar?