Prepara el teu cos per l’estiu

Cada vegada falta menys per l’arribada de l’estiu i estem segurs que molts de vosaltres ja esteu treballant per aconseguir la millor versió de vosaltres mateixos. Aconseguir una figura forta, esvelta i saludable i probablement, perdre aquells quilos de més que hem pogut acumular durant l’hivern.

Avui, al bloc de GIM TV us donem alguns consells per preparar el teu cos per l’estiu i veure’n els resultats abans que arribi aquesta temporada.

Prepara el teu cos per l'estiu

Prepara el teu cos per l’estiu

Consells per preparar el teu cos per l’estiu 

Cuida la teva alimentació i la teva hidratació

Regla número 1 per aconseguir el canvi que estàs desitjant: cuidar la teva alimentació i la teva hidratació. És important que segueixis una dieta pautada per un dietista o un nutricionista i que aquesta dieta sigui rica en fruita i verdura, proteïna, hidrats i grasses saludables.

Però sens dubte, no aconseguiries els objectius si el teu cos no està ben hidratat. És fonamental consumir entre dos i tres litres d’aigua al llarg de tot el dia. L’aigua no només mantindrà el teu cos hidratat, sinó que ajudarà a depurar l’organisme i a fer que eliminis toxines amb la pràctica de l’esport.

Sigues positiu i tingues força de voluntat

Per aconseguir resultats és vital tenir un actitud positiva per poder aconseguir els objectius que t’has marcat, i per tant, hauràs de tenir força de voluntat per poder aconseguir-ho.

Canviar hàbits no és fàcil, alguns et resultaran més senzills que d’altres però si focalitzes bé allà on vols arribar i tens una bona actitud i una motivació extra per realitzar-oh, estem segurs que ho aconseguiràs. Tot canvi físic prové també d’un canvi de mentalitat.

Combina la teva dieta amb exercici

Mou el teu cos. De res serveix mantenir una dieta sana i equilibrada si no augmentem la nostra activitat física. Intenta fer 30 minuts d’esport durant 3 o 4 vegades a la setmana. Tan poden ser exercicis de força com de cardio, per activar el nostre metabolisme i cremar grassa, augmentar la força, musculatura, etc.

Pensa que mantenir un ritme de vida actiu ajudarà a millorar la teva salut cardiovascular i respiratòria.

Fes exercici de cardio i tonificació

Si hi ha uns exercicis perfectes per cremar calories i tonificar el teu cos, és a través dels exercicis de força i  cardio. Intenta fer de cada exercici entre 10 i 12 repeticions  de cada exercici i treballa diferents grups musculars per mantenir una figura esvelta i tonificada.

Per exemple, pots fer Squats per treballar gluti i cames, flexions per treballar l’espatlla i els braços o planxa per treballar tota la zona abdominal.

Estigues concentrat amb el que estàs fent

Respira, relaxa’t i concentra’t amb el que estàs fent. Les preocupacions, el dia o dia o l’estrès que patim pot fer que et distreguis i no estiguis prestant tota l’atenció que requereixen aquests exercicis. Practicar esport no només t’ajudarà a nivell físic, sinó que també serà una via d’escapament de la rutina, alliberar el teu cos de la tensió i desconnectar durant una estona.

 

Des de GIM TV et recomanem que duguis a terme una rutina d’entrenament i una alimentació adaptada a les teves necessitats i objectius. I el millor de tot és que a través de la nostra plataforma podràs aconseguir-ho sense sortir de casa. Classes i activitats dirigides de totes les modalitats i xerrades nutricionals que t’ajudaran a canviar els hàbits que tant necessites.

 

Si proves GIM TV t’enamoraràs. Et sumes al repte de preparar el teu cos per l’estiu?

 

Menú
Obrir el xat
Hola!
Et podem ajudar?