Kangoo Jumps: Què és i quins beneficis té per la nostra salut

Estàs preparat per saltar com mai? Segurament has escoltat parlar del Kangoo Jumps o si més no has vist vídeos d’aquestes divertides classes. Una modalitat esportiva de rebot d’allò més divertida en la que pots arribar a cremar 500 calories en una sola sessió.

Avui al bloc de GIM TV t’expliquem de què tracta el Kangoo Jumps i quins beneficis té per la nostra salut.

Kangoo Jumps

Què és el Kangoo Jumps?

El Kangoo Jumps és aquella activitat aeròbica pensada per a totes les edats on gràcies a l’ajuda d’un calçat específic, similar als dels patins i que ens permet realitzar una activitat física, intensa i entretinguda. S’ha convertit en una de les activitats del moment, ja que fàcilment ens ajuda a modelar el nostre cos i a reduir calories.

Se’ns dubte, una pràctica esportiva perfecta tant per la pròpia pràctica de l’esport com per la rehabilitació mèdica de persones amb problemes d’articulacions. Ja que amb el Kangoo Jumps reduïm fins al 80% l’impacte, oferint seguretat física a qui practica aquesta activitat de forma habitual.

“El Kangoo Jumps és una activitat aeròbica pensada pera totes les edats on realitzem una activitat física,  intensa i entretinguda”

Amb una classe de 30 minuts aconseguim que les persones cremin un 25% més de calories que en qualsevol altre activitat, ja que gràcies a l’efecte rebot, no treballem de manera localitzada, sinó el conjunt de tot el nostre cos. A més, els aficionats a aquesta activitat, no només el practiquen en gimnasos, sinó que també és extrapolable a l’aire lliure.

Quin és el seu origen? 

La primera aparició del Kangoo Jumps va ser el 1996 gràcies a l’entrenadora alemanya d’aeròbic Daggi Meiss, que juntament amb Patricia Soave, una especialista suïssa de certificació AFAA, van contribuir en el desenvolupament del primer programa “Kangoo’Robic” aprovat per l’Associació de Fitness i Aeròbics d’Amèrica.

Malgrat això, no va ser fins el 2003 que aquest programa es va actualitzar per Jason Mellars, amb la finalitat d’oferir una selecció més amplia enfocada a gimnasos i clubs de salut per tal de poder fer més rentable la inversió que s’havia de realitzar en el calçat específic per poder practicar adequadament aquesta activitat. A finals d’aquest mateix any però, va tornar a aparèixer amb un aire renovat, enfocat a captar l’interès internacional gràcies a la gran quantitat d’exercicis de ball que se li associaven.

A inicis de 2014 apareix aquest programa de nou i millorat anomenat Kangoo Dance Kangoo Dance™.

Quins tipus de calçat hem de fer servir?

Les botes de Kangoo Jumps es caracteritzen perquè adopten una presència similar a les dels patins, però amb la particularitat de que en comptes de tenir rodes, comptem amb un Sistema de Protecció d’Impacte patentat per la NASA, gràcies a la qual no es genera cap tipus de dany a les articulacions.

Considerat doncs, com l’exercici de rebot més efectiu i eficient que s’ha desenvolupat, segons afirma la NASA, ja que quan el cos rebota, totes les nostres cèl·lules s’oposen la força de la gravetat. Fet que fa que les nostre cèl·lules s’enforteixin, retrocedint l’envelliment de les mateixes, i així evitar l’atrofia muscular i augmentar la densitat òssia.

Ja saps que aquest calçat és adient per practicar tant indoor com outdoor i des de GIM TV et proporcionem el calçat perquè puguis practica esportiva.

Kangoo Jumps

Quins beneficis aporta practicar Kangoo Jumps? 

Diversió, exercici i salut a través d’una pràctica innovadora esportiva que aporten múltiples beneficis a la nostra salut. Avui des de GIM TV t’expliquem quines:

  • Es protegeixen les articulacions
  • Prevenim lesions
  • Reducció del temps de recuperació després d’una lesió
  • Perdem pes
  • Augmentem la nostra resistència
  • Millora de la capacitat cardiovascular
  • Sensació de benestar i alegria
  • Millora de la nostra condició física

Ara que saps què és el Kangoo Jumps i com pot beneficiar a la nostra salut… No creus que és el moment de gaudir de les nostres classes? Posa’t les botes i gaudeix de les nostres activitats dirigides.

Preparats, llestos, play!

 

Menú
Obrir el xat
Hola!
Et podem ajudar?