Beneficis del gimnàs online

La feina, la rutina, els horaris, els nens o la falta de recursos són alguns dels problemes amb els quals ens trobem a diari. I aquests s’han convertit en l’excusa perfecta per dur una vida més sedentària. Però no va ser fins a l’arribada de la Covid-19 quan els gimnasos es van renovar, donant pas a una nova modalitat esportiva que ha vingut per quedar-se. Els entrenaments o gimnàs on-line!

Avui al bloc de GIM TV t’expliquem els beneficis del gimnàs online i com pot ajudar a la teva salut i benestar.

Beneficis del gimnàs online

Diuen que “Men sana in corpore sano” , doncs ja és hora d’abandonar la vida sedentària i posar-te nous reptes i objectius. Si tu també estàs plantejant-te començar a entrar a casa, estem segurs que els avantatges o beneficis que et descrivim a continuació, t’ajudaran a acabar de decidir-te.

Escull l’activitat que vols realitzar

Cardio, ball, tonificació, musculació, cos-ment. Entrenar des de casa et permet escollir la disciplina que desitgis segons els teus objectius o repte, sense por, vergonya o pressió des de casa.

I és que el principal avantatge és que les classes estan dirigides per un entrenador personal que et guiarà en tot moment com fer l’activitat  i et motivarà perquè segueixis amb la pràctica.

Bye bye desplaçaments i horaris

Tu esculls com i quan realitzes les classes. Oblida’t d’agafar el cotxe, fer voltes per buscar pàrquing, o anar-hi de pressa i corrents perquè no arribes a la classe. El gimnàs online et permet eliminar horaris i desplaçaments absurds.

Intimitat

Si t’agrada entrenar sol o gaudir de més intimitat mentre estàs fent els exercicis, aquesta opció és la més adequada.

Amb el gimnàs online, adaptaràs una zona de la teva llar a realitzar aquells exercicis que desitgis, gaudint del teu entrenament amb total tranquil·litat. 

És la opció més econòmica

El principal avantatge del gimnàs on-line és que t’hauràs d’oblidar de la matrícula, permanència i de les altes quotes mensuals dels gimnasos. Per un preu simbòlic o mínim en forma de subscripció, podràs gaudir de totes les classes que s’hi disposin a la plataforma, dels assessoraments o fins i tot entrenaments personals.

Una forma més fàcil, còmoda i econòmica de mantenir-te en forma.

Resultats a mida

Com t’he comentat, et permetrà obtenir resultats a mida amb el seguiment constant d’un entrenador o personal qualificat.

Motivació en línia

No tothom té la capacitat de posar-se uns auriculars i saber quins exercicis fer per aconseguir l’objectiu que s’ha marcat. Sovint ens falta motivació o algú que ens empenyi a canviar els nostres hàbits.

A través del gimnàs virtual, els nostres entrenadors et motivaran per tal que entrenar on-line deixi de ser una obligació i passi a ser una diversió.

 

Ara que ja coneixes els beneficis del gimnàs online, no creus que és hora de provar-lo? Entra a la nostra web, dóna’t d’alta i comença un nou hàbit de rutines amb GIMTV.

Preparats, llestos, play!

 

 

 

 

Menú
Obrir el xat
Hola!
Et podem ajudar?