Què és el GAC i quins beneficis té pel cos?

Quants de vosaltres heu pensat: Ara si que si que m’he de posar a tope amb la “operació biquini”! Segur que sempre has desitjat lluir un cos tonificat i esculpit, però sobretot en època d’estiu i el GAC és una activitat que et pot ajudar a complir aquests objectius.

Avui al nostre bloc parlem sobre què és el GAC i quins beneficis té aquesta modalitat esportiva pel nostre cos.

GAC

Què és el GAC?

Segurament t’han parlat del GAC i per les sigles no has sabut a què es refereix. Avui et desvetllem el secret! El GAC són les inicials de “Glutis Abdominals i Cames”. Per tant entenem que es tracta d’una activitat física en la que treballem el tronc inferior i la zona abdominal del nostre cos.

Quina estructura tenen les classes de GAC? 

Les classes de GAC tenen una durada d’entre 45 a 60 minutsaproximadament, estructurades de la següent manera:

 • Escalfament de 10 minuts per evitar qualsevol tipus de lesions.
 • Exercicis específics de GAC durant 20 o 30 minuts
 • Treball aeròbic o cardiovascular durant 20 minuts
 • Relaxació i estiraments durant 5 minuts

Aquesta estructura pot variar en funció del professor en aquest cas, però el que si que és ben cert, és que tots els exercicis que es realitzen estan preparats per treballar, enfortir i tonificar tota la musculatura del tronc inferior i de la zona abdominal del nostre cos. Això aporta doncs, molta flexibilitat alhora de preparar les classes i les sessions d’entrenament amb total llibertat.

Quins beneficis té el GAC?

Veure les classes de GAC plenes de gent ja és un hàbit. No només perquè s’ha consolidat una activitat esportiva de moda en els gimnasos, sinó per la gran quantitat de beneficis que aporta a la nostra salut, tan a nivell intern com extern. A continuació te les anomenem:

 • Enfortir i tonificar el gluti, les cames i tota la zona abdominal.
 • Definir els músculs i per tant la nostra figura.
 • Eliminar grassa i per tant, perdem pes.
 • Millorem la nostra postura i corregim qualsevol tipus de desviació de la nostra columna.
 • Augment de la força del tronc interior i abdominal: gluti, abductors, quàdriceps o isqui tibials.
 • Ajuda a prevenir de problemes d’incontinència urinària.
 • Reduïm la cel·lulitis
 • Reduïm l’estrès i ens ajuda a millorar el nostre estat d’ànim.
 • Millora l’equilibri

A qui van dirigides aquestes classes?

A simple vista podríem dir que aquestes classes dirigides tenen una major participació de dones que d’homes. Probablement és per què la zona que es treballa sol preocupar més a les dones que als homes respectivament.

Les dones solen acumular més grassa o retenció de líquid a la zona de les cames o gluti, mentre que un home ho sol acumular a la zona de l’abdomen.

Amb això no volem dir que no sigui una classe perfecte per a homes, sinó que pot ser una activitat complementaria perfecta per als treballs de força que solen realitzar durant tota la setmana al gimnàs, ja que els ajuda a millorar la seva capacitat aeròbica.

 

En resum, podem dir que les classes de GAC son perfectes tan per a homes com per a dones.

Ara que saps què és el GAC i quins beneficis té per a la teva salut… No creus que és el moment de provar una classe? Ara sense sortir de casa podràs posar-te en forma amb les classes i activitats dirigides de GIMTV.

Preparats… Llestos… Subscriu-te!

Menú
Obrir el xat
Hola!
Et podem ajudar?